Om oss

Björskogen byggdes 1990 till BoMässan och är ett seniorboende för 50+

Inom gångavstånd finns tre affärer, bibliotek, apotek, två läkarstationer, restauranger och busshållplatser. (linje 4 och 12)

Husen rymmer 53 lägenheter. 10 st med 4 rum och kök på 114 kvm, 22 st med 3 rum och kök på 88/90 alternativt 102/103 kvm, 12 st med 2 rum och kök på 81/82 kvm, 8 st med 2 rum och kök på 54 - 77 kvm och 1 lägenhet med 1 rum och kök på 52 kvm. Samtliga lägenheter har stora ljusa kök med burspråk. I anslutning till köket finns balkong, i de flesta fall inglasad. Lägenheter i markplan har uteplatser.

Telia digital-TV ingår i hyran och internetanslutning kan ske via fiber.

Högst upp i A-huset finns bastu, dusch och ett avslappningsrum med pentry. Här finns också en solaltan i västerläge med utsikt över hela Västerås och till och med en glimt av Mälaren.

I B-husets källare finns tvättstuga med tre tvättmaskiner, två torktumlare, separat centrifug, mangel samt stort torkrum. I samma källare finns hobbyrum, förråd samt toalett och dusch.

Mellan husen finns ett stort gemensamhetsutrymme, C-delen, med plats för ca 70 personer och ett fullt utrustat kök. Här finns också biljardbord och ett mindre bibliotek. I anslutning till C-delen finns ett sammanträdes-/styrelserum.

Vi har två gästrum för de boendes gäster.

Föreningen disponerar 20 st garage, 22 st carport-platser och ett separat cykelförråd.

Pensionärsföreningen arrangerar olika aktiviteter, till exempel bridge, boule, biljard, filmvisning, musiklyssning, sammankomster och utflykter.

Ströv- och promenadstigar finns i Malmabergsskogen på andra sidan gatan.

Hitta hit

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)